Bijgewerkt: 29 maart 2024

Anton van den Hoed is benoemd tot algemeen directeur AM Werkorganisatie

Nieuws -> Informatief

Bron: Gemeente Amstelveen /AM Groep
02-02-2016

Anton van den Hoed is door het bestuur van de gemeenschappelijke regeling van AM Werkorganisatie benoemd tot kwartiermaker en algemeen directeur van de nieuwe AM Werkorganisatie. Anton van den Hoed (50 jaar) werkt sinds 2001 bij AM Groep, vanaf 2002 als algemeen directeur. Daarvoor werkte hij in leidinggevende commerciële functies in de (internationale) zakelijke dienstverlening.

Anton van den Hoed geeft als kwartiermaker leiding aan de transitie van AM Groep naar AM Werkorganisatie. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van het personeel,  het vinden en inrichten van locaties voor de huisvesting en het introduceren van de nieuwe organisatie bij de werkgevers en opdrachtgevers van de nieuwe organisatie. Op 1 juli 2016 moet de transitie zijn afgerond en wordt Anton van den Hoed algemeen directeur van de nieuwe organisatie.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Anton van den Hoed, algemeen directeur van de AM Groep hier op een archieffoto tijdens door het CDA-Amstelveen georganiseerde grote zorgdebat op 25 november 2014 bij Libris Venstra in Amstelveen


De gemeenteraden van Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn hebben in december 2015 de colleges van B en W toestemming gegeven om de gemeenschappelijke regeling van AM Groep te wijzigen. Daarmee is de juridische basis voor de nieuwe uitvoeringsorganisatie gelegd en kan de bouw van de nieuwe uitvoeringsorganisatie starten.

De organisatie zoekt, of biedt werk voor de SW-medewerkers (medewerkers die onder de wet Sociale Werkvoorziening vallen en nu bij, of via AM Groep werken), bijstandsgerechtigden die niet zelfstandig 70% van het minimumloon kunnen verdienen en voor personen die in aanmerking komen voor de nieuwe beschutte banen die de Participatiewet mogelijk maakt. In de nieuwe organisatie worden de huidige taken van AM Groep geïntegreerd. AM Werkorganisatie is de voorlopige werktitel voor de nieuwe organisatie. In het implementatieproces wordt bezien, welke naam het beste past bij de opdracht van de nieuwe organisatie.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.