Bijgewerkt: 19 april 2024

Amstelveen en plein air!

Nieuws -> Cultuur

Bron: AmstellandKunst
18-08-2022

Kunstenaarsvereniging AmstellandKunst organiseert in samenwerking met het Cobra Museum voor Moderne Kunst een feestelijk evenement in de buitenlucht:

Er gaat iets unieks gebeuren in Amstelveen! Rond het Stadshart Amstelveen en het Oude Dorp gaat een groot aantal kunstenaars in de buitenlucht een nieuw kunstwerk maken! Variërend van tekeningen tot schilderijen en van collages tot 3-dimensionaal werk. Tijdens dit scheppingsproces kunnen inwoners van Amstelveen (en daarbuiten) de artistieke vorderingen real time volgen! Bovendien wordt de dag erna het gemaakte werk geëxposeerd in het Cobra Museum. Zowel tijdens de creatie op zaterdag als tijdens de expositie op zondag is er gelegenheid om een in dit weekend gemaakt nieuw kunstwerk  te kopen. Amstelveen En Plein Air vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 tussen 10.00 en 17.00 uur.

Foto Amstelveen
(Bron AvK - 2022)

Kunstenaarsvereniging AmstellandKunst organiseert in samenwerking met het Cobra Museum voor Moderne Kunst een feestelijk evenement in de buitenlucht


Zaterdag 10 september 2022/ Op deze dag kiezen de kunstenaars een plek in de buitenlucht binnen een aangegeven gebied en gaan zij aan de slag om binnen één dag hun unieke kunstwerk te creëren. Mocht het weer tegenzitten, dan zijn er voorzieningen getroffen om overdekt te kunnen werken.

Zondag 11 september 2022. Op deze dag worden de gemaakte werken geëxposeerd in het Cobra Museum. De verkoop-expositie is GRATIS te bezoeken en er is gelegenheid om werk van de kunstenaars aan te schaffen. Het Cobra Museum is geopend van 10 tot 17 uur op het Sandbergplein 1. Download En Plein Air plattegrond (PDF)



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.