Bijgewerkt: 23 april 2024

Actiecomité 'De Speeltuin moet Blijven'

Nieuws -> Gemeente

Bron: Actiecomité 'De Speeltuin moet Blijven'
07-04-2009

Actiecomité 'De Speeltuin moet Blijven' aan de Groenelaan, organiseert op vrijdag 10 april 2009, om 10.00 uur een “LAWAAI” protest optocht. Verzamelen in de speeltuin aan de Maritsa!

Het zorgcentrum 9 meter hoog en 1200 meter vloeroppervlak MAG ER NIET KOMEN.

Er zijn voldoende alternatieve beschikbaar, maar het Amstelveens gemeentebestuur heeft verzaakt deugdelijk onderzoek te doen en op tijd met de procedures te beginnen.

OVERLAST

Voor de straten en pleinen grenzend aan de Watercirkel veroorzaakt de komst van het gezondheidscentrum: Heel veel parkeeroverlast, toename verkeersdruk, aantasting woongenot, waardevermindering woningen, afname speel- en recreatiemogelijkheden, overlast door aantrekken verslaafden, door huisvesting verslavingszorg in het centrum, enz.

Wij roepen u op kom met uw kinderen, opa’s & oma’s en uw familieleden vrijdag om 10.00 uur naar de speeltuin en neem alles mee wat lawaai maakt!

Wij willen gehoord worden

Om 10.15 uur vertrekt de optocht voor een route langs de praktijken van de deelnemers o.a. naar de Alpen Rondweg en de Seine. Komt allen, samen staan we sterk net als 8 jaar geleden.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.