Bijgewerkt: 20 april 2024

8e Tattoo Conventie in Amsterdam

Nieuws -> Informatief

Bron: Tattoo Expo Crew
28-05-2012

Eindelijk is het dan zover! Nog maar 4 dagen te gaan! De 8e Amsterdam Tattoo Conventie & Street Art Expositie in Amsterdam. “Één van de meest toonaangevende tattoo evenementen van Nederland” gaat van start op 1 juni 2012!

De Amsterdam Tattoo Conventie & Street Art Expositie is het body art & street art evenement van Nederland en vindt plaats in de RAI in Amsterdam (Hal 2). Het is een internationaal body- en street- art evenement met internationaal en nationaal beroemde artiesten. Bijzonder dit jaar is de blood-painter (schilder die schilderijen maakt met zijn eigen bloed) en de graffiti expositie (20 graffiti doeken van 2.5m breed bij 2 m hoog).

tattoo Amstelveen
(Bron Tattoo Expo Crew - 2012)

De flyer van de De 8e Tattoo Conventie & Street Art Expositie in Amsterdam


Er zullen bijzondere wedstrijden georganiseerd worden – de mooiste getatoeëerde klompen (‘blanke’ klompen beschilderd door tattoo artiesten), die na afloop van de conventie geveild zullen worden voor het goede doel. Ook de doeken die zijn gemaakt voor de graffiti expositie zullen geveild worden voor hetzelfde goede doel.

Dit jaar hebben we als doel uitgekozen: Duchenne Parent Project. Het Duchenne Parent Project is een stichting, opgericht door ouders van kinderen met Duchenne spierdystrofie. Op hun website www.duchenne.nl  kunt u alles lezen over de stichting, die ziekte etc.

De conventie is kindvriendelijk en de locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Tijdens de conventie zal de fotografe Patricia Steur een kleine foto expositie houden (in verband met haar laatste boek). Ook zal er een Urban & Street Art stand zijn. Alle aanwezige standhouders en acts  zijn ook te vinden op onze website, www.tattooexpo.eu  .

Tijdens de conventie zullen ook tattoo wedstrijden gehouden worden – voor het volledige programma kunt u de conventie site bezoeken. U bent van harte welkom! Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie, zoals routebeschrijving op www.tattooexpo.eu  of http://www.facebook.com/pages/The-International-Amsterdam-Tattoo-Convention/177270348975045

De entreeprijs bedraagt op vrijdag 15,00 euro p.p. en op zaterdag of zondag 18,00 euro p.p. (kinderen t/m 11 jaar gratis entree – maximaal 1 kind per volwassene en onder eigen toezicht). Er is een weekendpas verkrijgbaar voor 45,00 euro. Adres: RAI congresscenter - hall nr 2 Europalaan 22 1078GZ Amsterdam www.rai.nl  Openingstijden: Vrijdag 1 juni van 13.00 tot 23.00, Zaterdag 2 juni van 11.00 tot 23.00 Zondag 3 juni van 11.00 tot 19.00



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.