Bijgewerkt: 29 maart 2024

3de piano promenade in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Charlotte van der Putten
20-09-2013

Na het grote succes van de eerste en 2de pianopromenade in Amstelveen is nu de datum van de 3de pianopromenade bekend. De 3de Piano Promenade Amstelveen zal plaatsvinden op zondagmiddag 22 september 2013. De Feestelijke opening vindt plaats in de dependance van de Roelof Venemaschool, tegenover Van Kerkwijk Piano’s op de Amsterdamse weg, om 13.30 uur.

toetsen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Piano toetsen


Vanaf 14.30 uur vinden (gratis) concerten plaats op 20 locaties in de omgeving van de Amsterdamseweg, Keizer Karelweg en de Heemraadschapslaan. Het programma en de locaties worden rond 18 september op deze website gepubliceerd. Het programma wordt uitgereikt tijdens de opening om 13.30 uur. Waarna u de route zelf kunt bepalen.

14 huizen  van particulieren,  plus Van Kerkwijk Piano’s, de Kruiskerk, de Johannes Kapel, een atelier  het Pluspunt en de Roelof Venemaschool bieden ruimte voor een concert waarbij in ieder geval de piano centraal staat  naast zang, viool, dwarsfluit, bas, klarinet e.a. Dit jaar wordt  nieuwe initiatief Vrienden van de Piano Promenade onder de aandacht gebracht.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.