Bijgewerkt: 6 juni 2020

Tom Ponjee vertrekt - 2016

Foto's -> Gebeurtenissen -> Burgemeester en Bestuurders

Tom Ponjee vertrekt
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Tom Ponjee gemeenteraadslid van VVD-Amstelveen

VVD-Amstelveen fractielid Tom Ponjee verlaat per 28 september 2016 de gemeenteraad van Amstelveen. Het raadswerk is momenteel onvoldoende te combineren met zijn drukke werk- en privésituatie. Hij wordt opgevolgd door Janneke Leegstra. Tom Ponjee was bijna 12 jaar actief binnen de VVD. Hij was onder andere secretaris van het VVD-afdelingsbestuur, werkte als medewerker bij de Tweede Kamerfractie en was sinds negen jaar raadslid. Ponjee: ‘Ik heb het werk als raadslid altijd met veel plezier gedaan. Het was fantastisch om samen te werken met alle raadsleden, ondernemers en buurtbewoners die je daarbij tegenkomt. Dit maakt de keuze om te stoppen weliswaar moeilijk, maar ook heel logisch. Ik blijf namelijk niet in de gemeenteraad zitten als ik mij hier niet volledig voor kan geven. Dit past niet bij mijn karakter en niet bij mijn passie voor Amstelveen. De gemeentepolitiek blijf ik uiteraard met veel interesse volgen. Ik ben trots op onze lokale VVD-afdeling en zal hen als partijlid natuurlijk volop blijven steunen’.

Janneke Leegstra is woonachtig in het Oude Dorp van Amstelveen. Sinds 2010 is ze actief als secretaris in het bestuur van het lokale VVD netwerk ‘Amstelveen en omstreken’. Janneke Leegstra heeft meer dan 15 jaar (internationale) ervaring als marketing- en communicatiemanager in diverse sectoren, met meer recent een nadruk op vastgoed.  

Amstelveen, 21 juli 2016

Geachte mevrouw Van ‘t Veld,

Helaas moet ik u laten weten, dat ik op 28 september 2016 de gemeenteraad zal verlaten. Het raadswerk is momenteel onvoldoende te combineren met mijn drukke werk- en privésituatie.

In de afgelopen twaalf jaar heb ik binnen de VVD verschillende taken gehad. Zo was ik met veel plezier secretaris van het VVD-afdelingsbestuur, werkte ik als medewerker bij de Tweede Kamerfractie en ben alweer sinds negen jaar raadslid. Het besluit om te stoppen ligt mij dan ook na aan het hart. Ik heb het werk als raadslid altijd met veel plezier gedaan. Het was fantastisch om samen te werken met alle raadsleden, ondernemers en buurtbewoners die je daarbij tegenkomt. Dit maakt de keuze om te stoppen weliswaar moeilijk maar ook heel logisch. Ik blijf namelijk niet in de gemeenteraad zitten als ik mij hier niet volledig voor kan geven. Dit past niet bij mijn karakter en niet bij mijn passie voor Amstelveen.

Ik zal de gemeentepolitiek straks natuurlijk met veel interesse blijven volgen. Ik wens u en alle collegaraadsleden alle goeds toe. Zet hem op voor Amstelveen.

Met een vriendelijke groet, Tom Ponjee raadslid VVD Amstelveen


Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen