Bijgewerkt: 6 juni 2020

Afscheid Jan-Willem Groot - 2016

Foto's -> Gebeurtenissen -> Burgemeester en Bestuurders

Afscheid Jan-Willem Groot
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 9 maart 2016 heeft de gemeenteraad van Amstelveen afscheid genomen van Jan-Willem Groot, raadslid en fractievoorzitter van het CDA

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 9 maart 2016 heeft de gemeenteraad van Amstelveen afscheid genomen van Jan-Willem Groot, raadslid en fractievoorzitter van het CDA. Jan-Willem Groot was raadslid van 2014 tot 2016. Hij was lid van de raadscommissie Algemeen Bestuur en Middelen en voorzitter van de rekeningencommissie. In de periode 2006 tot 2014 was Jan-Willem Groot wethouder van onder meer Economische zaken, Schiphol, regionale ontwikkelingen, Vervoer, Volkshuisvesting, Milieu en vastgoed.

Burgemeester Mirjam van ’t Veld roemde hem om zijn betrokkenheid, rust en verbindende vermogen. In zijn afscheidsspeech haalde Jan-Willem Groot enkele herinneringen op van de afgelopen tien jaar. Hij benadrukte daarbij, hoe belangrijk hij het altijd heeft gevonden om kansen voor de stad gezamenlijk op te pakken. Hij bedankte zijn fractiegenoten en de andere raadsleden voor de goede samenwerking. Als raadslid wordt Jan-Willem Groot opgevolgd door Gerard Hulsman, die sinds 2014 als burgerlid in de fractie actief is, onder andere met deelname aan de raadscommissie Burgers en samenleving. Gemeenteraadslid Ferry van Groeningen wordt de nieuwe fractievoorzitter van het CDA-Amstelveen.


Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen