Bijgewerkt: 21 januari 2021

Ton Johanisse overleden - 2014

Foto's -> Gebeurtenissen -> Burgemeester en Bestuurders

Ton Johanisse overleden
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Ton Johannisse vertelt over de geschiedenis van de Amateurkunsttentoonstelling Amstelveen op 19 maart 2009 tijdens de opening van de 13de Amateurkunsttentoonstelling in de Kunstuitleen

Met droefheid heeft het CDA Amstelveen kennisgenomen van het overlijden van Ton en Aafke Johannisse. Afgelopen donderdag 13 november 2014 is Ton overleden en Aafke is de volgende dag overleden. De crematies vinden plaats op vrijdag 21 november 2014 om 13.30 uur op de Nieuwe Ooster, Kruislaan 126, 1097GA Amsterdam.

Ton heeft vele jaren voor het CDA in de Amstelveense gemeenteraad gezeten en was fractievoorzitter van 1998 tot 2004. Na het eerste kabinet Rutte is hij uit het CDA getreden vanwege het gedogen van dit kabinet van VVD/CDA door de PVV. Aafke is wel lid gebleven van het CDA. Aafke is zeer nauw betrokken geweest bij het wijkplatform Groenelaan. Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar hun familie.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Vlnr.: Thomas van de Wetering bestuurslid, Aafke van Maar waarnemend voorzitter en wijkconciërge Willy van der Zwaard op 27 maart 2007, toen het Wijkplatform Groenelaan 3750 euro donatie kreeg van het fonds


Namens het CDA Amstelveen, Jos Groot, voorzitter, Jan-Willem Groot, fractievoorzitter.
In memoriam
13 november 2014
Vandaag ontving het bestuur van het NRG/Republikeinen.nl het droevige nieuws, dat onze oud-secretaris Ton Johannisse is overleden. Ton heeft de afgelopen jaren veel betekend voor het NRG/Republikeinen.nl. Zo is Ton de grondlegger van het burgerinitiatief "het salaris van de koning". Daarnaast heeft Ton diverse onderzoeken verricht, zoals naar de effectiviteit van staatsbezoeken van onze voormalige koningin. Wij zullen zijn kennis en bevlogenheid gaan missen.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen