Bijgewerkt: 22 mei 2019

Piet Veenboer ontvangt
Bronzen Legpenning - 2011

Foto's -> Gebeurtenissen -> Onderscheidingen

Piet Veenboer ontvangt  Bronzen Legpenning
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Piet Veenboer luistert naar de toespraken

Op vrijdagmiddag 8 juli 2011, reikte de burgemeester van Amstelveen, de heer Jan van Zanen, een gemeentelijke onderscheiding uit (de bronzen legpenning van de gemeente Amstelveen) aan de heer Pieter Nicolaas Maria Veenboer. De heer Veenboer is geboren op 31 juli 1947 te Amsterdam en woont in Ouderkerk aan de Amstel.

veenboer Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Het personeel en collega's nemen afscheid van rector Veenboer van het KKC


veenboer Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Ook oud-rectors van KKC aan tafel volgen de afscheidsceremonie


De heer Veenboer nam op vrijdag 8 juli 2011 afscheid als rector op het Keizer Karel College. Naast zijn gewone werk heeft hij zich jarenlang ingezet voor nieuwe ontwikkelingen binnen het onderwijs, zoals de start van de 2de fase, binnen een uitgebreid netwerk van scholen in de regio.

Daarnaast heeft hij zich, in de periode, dat het niet goed ging met het KKC (midden jaren tachtig) ingezet voor het behoud van het katholiek voortgezet onderwijs in de gemeente Amstelveen.

veenboer Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Piet Veenboer rector van het Keizer Karel College krijgt de gemeentelijke onderscheiding, de bronzen legpenning uitgereikt door Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen


Hij is daar, samen met zijn collega’s, zo in geslaagd, dat er tot op de dag van vandaag een bloeiende school voor havo/ VWO met ruim 1.700 leerlingen staat in Amstelveen. Na 40 jaar trouwe dienst in het onderwijs neemt de heer Veenboer afscheid als rector.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen